Oyunculuk ajansı mı arıyorsunuz?

Oyunculuk ajansı mı arıyorsunuz?

Ajans firmaları konumunda “en iyisi” olarak gösterilen firmamız, bu sayede her yıl onlarca farklı oyuncuyu piyasaya kazandırmayı başarmaktadır. Yapılan çalışmalar ile beraber marka değerini hiçbir şekilde elden bırakmayan ve sizlere üstün bir hizmet politikası çizen firmamız, çıtasını daha üst kademeler de tutabilmek bakımından kendi bünyesinde yer alan oyuncu adaylarını çeşitli projelere dahil etmektedir. Bu yıl Star TV, Fox TV, Show TV, ATV, TRT projelerine oyuncu sağlamış olan ajansımız, yurtdışı projeler için de oyuncu istihdamlarını sürdürmektedir.

Ayrıca ajans reklamları olarak her yıl onlarca farklı reklam filminin ana castını kuruyoruz! Yapımcılar ile bu alanda ortak çalışmalar yapan firmamız, çıtasını daha fazla arttırabilmeyi amaçlamakta ve başta banka reklamları olmak üzere şampuan reklamları, marka ve katalog reklamları, firma reklamları gibi birçok TV ve internet reklamının oyuncu kadrosunu oluşturmaktadır. Ajansımız bünyesine dahil olmak ve reklam filmlerinde boy göstermek istiyorsanız hemen bir başvuru ortamı hazırlamayı ihmal etmeyin. Ajans firmaları olarak sizlere bir tık uzaklıktayız!

Ajans firmalarına kayıt nasıl gerçekleşiyor?

Ajans reklamları üzerinden sizlerden gelen başvuru formlarını titizlikle incelediğimiz gibi, bu sayede sorun yaşamadan bir kayıt olanağı yaratmaktayız. Herhangi bir ücret talebi olmadan ajansımız kadrosunda yer alabilecek ve kendinizi çeşitli projelerde ispatlama şanslarına ise doğrudan ulaşabileceksiniz. Türkiye’de marka değerini hiçbir şekilde elden bırakmayan firmamız, yapılan bu üstün çalışmalar ile beraber sektör de ise birçok firmaya nazaran lider konumunu sürdürebilmektedir.

Hemen siz de ajans firmaları konumunda ki firmamız ile çalışabilmek ve başvuruları bu alanda gerçekleştirmek açısından bizimle bir iletişim ortamı oluşturmayı ihmal etmeyin. Sizlere her geçen gün daha iyiye gidebilme şansları tanıyan firmamız, bu alanda ise kalitesinden herhangi bir şekilde ödün vermemektedir. Markanızı daha ileri çaplara ulaştırmak ve aynı zamanda ajans reklamları konumunda yer alan bir oyuncu adayı olabilmek açısından hemen bizlerle iletişime geçebilirsiniz!