Bursa’nın ünlü markaları fotomodel arıyor!

Bursa’nın ünlü markaları fotomodel arıyor!

Bursa model ajanslarımız kadrosunda yer alacak ve aynı zamanda model olarak kendisini sektör de ispatlayabilecek yeni isimler arıyoruz! Bursa’da nam kazanmış pek çok marka, Türkiye standartlarında bir reklam filmi çekmek adına oyuncu / model arayışlarını sürdürmektedir. Sizleri bu tip çekim ortamlarına dahil etmek ve aynı zamanda önde gelen projelerin tamamında boy göstermenizi sağlamak bakımından buradayız!

Bu standartlar dahilinde ise en iyi oyunculuk hizmetlerini doğrudan ele almanız ve foto ajans kadrosunda yer alarak bir istihdam ortamları kurmak bakımından sizleri destekliyoruz! Tercihinizi hemen bizlerden yana kullanmak ve önem gören projelerin tamamında model olarak kendinizi göstermek ister misiniz? Sektörde 20 yılı aşkın süredir var olan ajansımız, yüzlerce farklı model ve oyuncuyu bu alanda önemli projelere dahil etmiştir. Bursa model ajansları olarak sizlere bir telefon kadar uzaklıktayız!

Sınırlarımızı Bursa’da tutmuyor, Türkiye geneline sunumlar yapıyoruz!

Foto ajans olarak sadece Bursa’da değil, aynı zamanda diğer alanlarda da bir sunum ortamı sağlamanız bakımından çalışmaktayız. Bu tip bir hizmet standardını ele almanız ve aynı zamanda kendinizi ispatlamanız bakımından çalışan firmamız, elde ettiği başarılar ile beraber her daim daha fazlasını istemektedir. Böylelikle hem oyunculuğunuzu, hem de modelliğinizi ispat edeceğiniz bir firmanın güvencesi altında olabilirsiniz.

Siz değerli modellere, Bursa model ajansları kadrosundan en önemli projelere dahil edebilmek adına var olan casting direktörlerimiz ile çalışıyoruz. 25’e yakın casting direktörü ile çalışan ve her bir oyuncu / model adayına ayrı sunumlar gerçekleştiren firmamız, bu sayede sizleri temsil etmeyi başarmakta, önde gelen projelerin yıldızı olma fırsatlarını ise tarafınıza ulaştırmaktadır. Bu alanda deneyim kazanmış ve birçok kişi tarafından tercih edilmiş olan ajansımız, foto ajans adı altında hizmetlerinde sınır tanımadan devam ediyor! bir tıkla başvurunuzu yapın, siz de kadromuzda yer alan isim olma fırsatlarına erişin.