Çocuğum Oyuncu Olmak İstiyor

Küçük çocuklar izledikleri film ve dizilerden etkilenip oyuncu olmak istediklerini dile getirirler. Bu istekler ilk başlarda küçük çocukların her şeyi istemesi olarak sanılabilir, ancak siz çocuğunuzda bu yeteneği görüyorsanız çocuk oyuncu ajansları giderek kayıt yaptırmanız gerekir. Bir çok ebeveyn çocuklarının bu gibi tutumlarını fazlasıyla eleştirmiş ve hatta psikologlarla görüşme ayarlamıştır. Bu gibi olaylar, çocuğun psikolojisini derinden sarsar ve kamera korkusu oluşturur.

 

Çocuk oyuncu ajansları bir çok konuda çocuğunuza destek verecek, güvenilir kişilerdir. Çocuklarınızı kayıt yaptırmadan önce de firmanın ne kadar kurumsal ve güvenilir olduğunu araştıracaksınızdır elbette, ancak bu konuda dikkat edeceğiniz en büyük husus, daha öncesinde ajansın başarılı oyuncular çıkartıp, çıkartamadığıdır. Eğer bir oyunculuk ajansı geçmiş kariyerinde başarılı oyuncuları gündeme getirdiyse ve bu oyuncuların çıkış yerleri bu ajanslarsa; eminiz ki sizlerin çocukları da başarılı bir oyuncu olacaklardır. Yalnızca, film ekiplerinin çocuk oyuncu ararken çok fazla rol yapma yeteneği aradıkları sizler için bir sorun olabilir. Bu sorunları da çocuk oyuncu cast başvurusu yaptığınız ajans; özel dersler ve kurslar vererek yenecektir. Çocuklar çok meraklıdırlar ve her şeyi öğrenmek isterler, bununla birlikte oyunculuk ajansları da oyunculuk için, çocuğunuza gereken bilgiyi verecek ve onu başarılı bir oyuncu olması için eğiteceklerdir.

 

Çocuk oyuncu cast başvuru yaptıktan sonra, çocuğunuz bir çok fotoğraf çekimlerine katılacaktır. Bu fotoğraf çekimleri, oyuncu kadrosuna yeni yüzler arayan film ekiplerine katalog olarak gönderilecektir. Filmlerde çocuk oyuncular çok fazla bulunurlar ve çocuk oyuncuları film ekipleri çok fazla ararlar. Çünkü filmin gerçekciliğini ön plana çıkartan film sahnelerinde çocukların bulunmasıyla gerçekleşir. Çocuk oyuncu seçmeleri film ekiplerinin, ajanslara ziyaretleri arasında gerçekleşir. Çocuk oyuncu seçmeleri çocuğunuzun film ekibinin karşısında canlandıracağı küçük bir rol ile gerçekleşir. Bu rolü yeterince güzel sahiplenmiş ve gerçekci canlandıran çocuk film ekibinin oyuncu kadrosuna dahil olur. Bu sayede, sizin çocuğunuz artık yavaş yavaş ünlenecek başarılı bir oyuncu olma yolunda en büyük adımı atmış sayılır, artık gereken tek şey sizin ve ajansın kesilmez desteği olacaktır. Çocuğunuza hem maddi hem manevi desteği sağlayarak onun ileride bir gün, ünlü bir oyuncu olmasını sağlayabilirsiniz.