Fi Dizisine Oyuncu Alımı Olacak mı ?

Dizi sektörünün hızla gelişmesi ile yapımcılar ve yönetmenler her gün yeni bir dizi ile sevenlerin karşısına çıkmaktadır. Dizi sektörünün bu kadar hızlı yayılması ve yeni dizilerin çıkmasıyla beraber oyuncu eksiklikleri de baş göstermeye başlamıştır. Bu konuda en büyük görev oyuncu ajanslarına düşmektedir. Yeni bir dizi olan Fi, geniş bir izleyici kitlesine sahiptir. Fi dizisinde oynamak istiyorum diyen onlarca kişinin olması, oyuculuk ajanslarına yapılan başvurularda görülmektedir. Genellikle favori dizisi olan kişiler beğendikleri dizilerde sevdiği oyuncularla beraber rol almak adına o dizi için başvuru yapmaktadır. Fi dizisi oyuncu olmak isteyen adaylar da, dizi de sevdikleri ünlünün olmasından ya da oyuncu yeteneğini o dizi üzerinde uygun bulmalarından dolayı tercih etmektedirler. Fi dizisi oyuncu alımı ilanları henüz yayınlanmamıştır. Ajanslar hangi dizide oyuncu eksikliği varsa ona göre ilan verip internet üzerinden yayınlamaktadırlar.

Oyuncu olmak isteyen adaylar da ilanlar üzerinden ajanslara başvuru yaparak formlarını ajanslara göndermektedirler. Dizilerin çoğalması ile hem oyuncu olmak isteyen adayların artması hem de proje sahiplerinin yeni oyuncu arayışı içine girmeleri kaçınılmaz olmaktadır. Fi dizisinde oynamak istiyorum ya da benim yetenek ve becerilerim bu dizi için çok uygun diyen adaylar bu dizi üzerinden ajanslara başvuru yapabilirler. Ancak fi dizisi oyuncu alımı, dizide oyuncu kadrosunun eksik olmayışından dolayı bu sıralar oyuncu alımı yapmamaktadır.

Maalesef ki fi dizisinde oyuncu olmak isteyen adaylar için kötü bir haber olsa da ilerleyen zamanlarda oyuncu alımı olacak gibi duruyor. Oyuncu olmak isteyen adaylar başvurularını yaptıktan sonra, ajansların uygun bulmaları halinde değerlendirmeye alınırlar. Oyuncu seçmelerinin yapılması ile başvuruda bulunan adaylar ajansa çağırılarak yetenekleri ve becerileri hangi konu üzerinde daha yoğun ajans yetkilileri tarafından belirlenir. Dizilerde ki oyuncu açığının kapatılması ve yerine yeni oyuncuların temin edilmeleri sadece cast ajans başvuru yapan adayları seçmek ile bitmiyor. O adayların yetenekleri hangi dizi için uygun ve hangi dizi de kendilerini daha iyi gösterirler, bunlarda ajansların oyuncu seçerken dikkat ettikleri konulardandır.