Avlu Dizisi

Avlu Dizisi
25 yıldır 140 ülkede uyarlamaları yayınlanan “Prisoner” dizisinin Türk uyarlaması olan Avlu dizisinin yapımcılığını Limon Film üstlendi. Yönetmen koltuğunda Yüksel Aksu’nun oturduğu Avlu dizisi oyunculuk ajansları alımlarına devam ediyor.
Baş rollerinde Ceren Moray, Demet Evgar, Kenan Ece, Ruhçan Çalışkur, Şebnem Dönmez, Nursel Köse ve Teoman Kumarcıbaşı gibi başarılı isimlerin yer aldığı dizinin uyarlamasını Seda Altaylı Turgutlu yapıyor. Star Tv’de yayınlanan dizinin konusu ise bir hayli ilginç.Hapishane hayatının gerçeklerini çarpıcı bir şekilde anlatan dizide Deniz Demir (Demet Evgar) üniversite yıllarında tanıştığı genç müzisyen Hakan’a (Teoman Kumarcıbaşı) aşık oluyor ve kısa bir süre sonra evleniyor. Kızları Ecem doğduktan sonra ise Hakan, Deniz’e şiddet göstermeye başlıyor. Gördüğü şiddete dayanamayan Deniz, bir akşam kocasıyla kavga ederken onu vurduğu iddiasıyla tutuklanarak cezaevine götürülüyor. Cezaevinde tek isteği kızının durumunu öğrenmek olan Deniz, kendisini birbirine düşman iki kadın arasında buluyor. Azra (Ceren Moray) da Kudret (Nursel Köse) de Deniz’i kendi taraflarına çekip güçlerini arttırmaya çalışırken Deniz hiçbir belaya karışmadan kızına kavuşma mücadelesi içine giriyor.
Avlu dizisi oyuncu alımlarına katılmak isteyen oyuncu adaylarında tecrübeli olup olmadıklarına bakılmıyor. Dizide her yaştan ve kadın, erkek, çocuk oyuncu yer alabiliyor.  Avlu dizisi oyuncu, yardımcı oyuncu ve figüran oyuncu alımlarına devam ediyor. Kendine güvenen, rol yapma yeteneği olan, ekranda duruşu hoşuna giden ve konuşkan olan adayların başvurularını ajansımız internet sitesindeki online başvuru formunu eksiksiz doldurarak yapması, adayın kendine uygun rollerde oynama konusundaki şansını arttırıyor.

Konusu ve kadrosuyla diğer dizilerden farkını ortaya koyan, kaliteli kadrosu ve tecrübeli oyuncularıyla da izleyenleri ekran başına bağlayan Avlu dizisinin oyuncu ajansları alımları devam ediyor. Bu tecrübeli kadro ve farklı konusuyla kişisel tecrübesine yenilerini katmak ve kariyerinde çok farklı işler yapmak isteyen kadın, erkek, çocuk bütün oyuncu adaylarının ajansımızın online başvuru formunu doldurarak kendisine uygun roller için başvuruda bulunması hayallerindeki kariyer hedeflerini tamamlama yolundaki bir diğer önemli adım halini alıyor.