Bebek Oyuncu Seçimleri Nasıl Gerçekleşmektedir?

Günümüzde gerek dizi sektöründe gerekse film sektöründe sürekli yeni yüzler görmekteyiz. En çok gördüğümüz yüzlerden biri de bebek oyunculardır. Bebek oyuncular hemen hemen her dizi ve filmde yer alan, projeyi daha güzel bir hale getiren, insanların olmazsa olmazlarından biri haline gelmiştir.  Birçok bebek oyuncu, dizilerde ya da filmlerde rol alarak, küçük yaştan itibaren beğenilen, hatta büyük bir hayran kitlesine ulaşan birer oyuncu haline gelmiştir.

Bebek oyuncular, diğer oyuncular gibi bebek cast ajansları aracılığıyla seçilerek, dizi ve film projelerinde yer almaktadır. Eğer bebeğinizin dizilerde ve filmlerde rol almasını, şimdiden parlayan bir yıldız haline gelmesini istiyorsanız siz de en kısa zamanda bir cast ajansına başvuru yapabilirsiniz. Bu başvurular cast ajanslarına ait internet sitesi üzerinden gerçekleşmektedir. İlk olarak bebeğiniz adına dolduracağınız başvuru formunun yanına, bebeğinizin fotoğraflarını ekleyerek cast ajansına göndermelisiniz. Gönderdiğiniz başvuru değerlendirmeye alınacak ve bebeğinizin kriterlerinin ve fotoğraflarının uygun bulunması durumunda bir fotoğraf çekimi gerçekleştirilmek istenecektir. Bu çekimlerden sonra bebeğinizin fotoğrafları cast ajans kataloglarında yer alacaktır. Projelerine bebek oyuncu ya da model arayan yönetmen ve yapımcılar katalogları inceleyerek aradıkları yüzleri bulmaya çalışırlar. Bebeğinizin dikkat çekmesi ve beğenilmesi durumunda seçtikleri aday, sizin bebeğiniz olacaktır. Böylelikle bebeğiniz dizi ya da filmlerde rol alabilecektir. Bebeğinizin küçüklükten itibaren çeşitli projelerde yer alması onun geleceği için de oldukça önem taşımaktadır. Bebeğiniz büyüdüğünde eğer oyuncu ya da model olmak isterse, bebekken yapmış olduğu oyunculuk ona bir artı kazandıracak ve onu diğer rakiplerinden bir adım öne taşıyacaktır. Yönetmen ve yapımcılar için daha önce oyunculuk yapmış adaylar her zaman ön plandadır.

Cast ajansı seçerken dikkat etmeniz gereken en önemli konu, seçeceğiniz cast ajansının güvenilir olmasıdır. Güvenilir ajanslar, işini iyi ve doğru yapan, insanların geleceğine ve hayallerine önem vererek onları doğru bir şekilde yönlendiren ajanslardır.  Günümüzde amacı kötüye kullanarak, insanları kandırmaya çalışan çok sayıda cast ajansı bulunmaktadır. Bu ajansları diğerlerinden ayırt etmeli ve bebeğinize iyi bir gelecek sağlayacak ajanslarla çalışmalısınız. Böylelikle bebeğinizin büyüdüğünde de beğenilen ünlü bir oyuncu olma şansı olacaktır.