Cast ajanslarımıza kayıtlar başladı!

Cast ajanslarımıza kaydolmak ve bizlerin bir parçası olmak istiyorsanız, hemen siz de başvuru formlarını doldurabilir ve tarafımıza ulaştırabilirsiniz. Kalitesiyle göz dolduran ajansımız, bugüne kadar yaptığı nefis çalışmalar ile beraber pek çok kişi tarafından ortak tercih olarak görülmektedir. Sizleri hep bir adım önde tutmak ve pek çok projeye doğrudan sunabilmek açısından doğru çalışmalar yürütüyor, Türkiye genelinde yer alan tüm projelerde boy göstermenize yardımcı oluyoruz.

Sizlerden ajans kayıt süreciyle alakalı herhangi bir ek ücret talep etmeyen ajansımız, en iyi ajanslar konumunda da lider olarak görülmektedir. Bu sayede ise projelerin aranan yıldızı olmak ve pek çok projede boy göstermek oldukça kolaydır! Tamamen sizlere uygun olan projelere yönlendirmeleri yapıyor, yeni bir meslek elde edinebilmeniz ve aynı zamanda dizi, sinema, reklam projelerinde yer almanıza da yardımcı oluyoruz. kayıtları hemen tamamlamak ve ajansımıza doğrudan kaydolabilmek için siz de başvuru formlarını eksiksiz bir şekilde doldurun, mail olarak tarafımıza iletin!

Sektöre yeni kanlar aranıyor!

Sektöre yeni kanlar arandığı haberi artık fazlasıyla yaygınlaştı! Bu sebeple en iyi ajanslar konumunda yer alan firmamız, sizlere çeşitli sinema, dizi ve reklam projelerinde boy gösterip, ekstra para kazanabilme şansları vermekten de geri kalmamaktadır. Hemen siz de ajansımıza dahil olarak tüm bu hizmetlerden faydalanma şanslarına sahip olabilirsiniz.

Sektörün öncüsü olarak bugüne kadar birçok oyuncuyu ve modeli bu alana kazandırdık! Sizlerden de birisini kazandırabilmek ve bu sayede kimliğinizi daha fazla kitleye duyurabilmeniz mahiyetinde bir çalışma ortamı yaratmaktayız. Cast ajanslar olarak her geçen gün daha fazla çalışıyor, sizlere bu alanda kaliteli hizmet olanaklarını doğrudan aktarmayı da ihmal etmiyoruz. Başvurularınızı doğrudan tarafımıza iletebilir, bu sayede en iyi ajanslardan birisiyle çalışabilme şanslarına ulaşabilirsiniz. Artık başvuruları gerçekleştirmek ve bir cast ajansına bağlı olmak oldukça kolay!