Ünlülerin çalıştığı ajanslara kaydolmak ister misiniz?

Ünlülerin çalıştığı ajanslar olarak uzun süredir sektöre hakim olan firmamız, sizleri bu alanda ön plana çıkartabilmek, projelere sunabilmek ve bu sektörden para kazanmanızı sağlamak açısından çalışmaktadır. Kalite standartları bakımından önem arz eden ve pek çok kişi tarafından tercih edilen firmamız, sizleri çeşitli dizi, sinema ve reklam firmalarına sunabilme konusunda da kapsamlı bir hizmet olanağı sunmaktadır.

Türkiye’de pek çok kişinin ortak tercihi olan ajansımız, Türkiye’nin çeşitli bölümlerinde yer alan firmaları ve hizmetleriyle beraber marka değerini de giderek ön plana çıkartmayı başarmıştır! Sizleri doğru projeler ile buluşturmak adına alternatif departmanlar açan ve buradan hizmet olanakları sunan ajansımız, marka değerini giderek arttırmayı amaçlamakta ve sizlere kaliteli bir hizmet olanağı sunmaktadır. Hemen siz de İstanbuldaki ajanslar başvurusu için bizi tercih edebilir, doğrudan ajansımızın bünyesinde yer alabilirsiniz.

Kayıtlar tamamen ücretsiz!

Kayıtların tamamen ücretsiz olduğu cast ajansımız, bu alanda yaptığı sunumlar sayesinde pek çok kişi tarafından ortak tercih olarak görülmektedir! Hemen siz de ünlülerin çalıştığı ajanslar olarak bizleri tercih edin, sektöre her yıl kazandırdığımız onlarca oyuncudan bir tanesi olma fırsatlarına sahip olun! Sizleri desteklemek, projelerde arkanızda olmak ve temsil edebilmek adına casting kadromuzu olabildiğince güncellemeye dikkat ediyoruz. Aynı zamanda ise İstanbuldaki ajanslar başvurularınızı tarafımıza iletme seçenekleri de söz konusu olabiliyor.

Bu alanda ise ünlülerin çalıştığı ajanslar olarak sizleri hep bir kademe yukarı çekme taraftarıyız! Çok daha kaliteli bir ajans bünyesinde yer alabileceğiniz gibi, kendinizi gösterme fırsatları da söz konusu olacak ve aynı zamanda İstanbuldaki ajanslar başvurularınızı tarafımıza iletebileceksiniz. Sizlerden gelen başvuruları özenle inceliyor, daha sonrasında ise uygun gördüğümüz oyuncuları bünyemize davet ediyoruz. Kayıt işlemlerinden hemen sonra dosyalarımız arasına ekliyor, projelere direkt olarak sunumlarını gerçekleştirmeye de yardımcı oluyoruz.