Hangimiz Sevmedik Dizisi Oyuncu Alımları

    Hangimiz sevmedik dizisi TRT 1 ekranlarında yer alan bir dizidir. Oyuncu kadrosu ise; Altan Erkekli, Gül Onat, Selen Soyder, Yeliz Kuvancı, Can Yaman, Şener Yeşil, İlyas Çiçek, Ayşen Akça, Deniz Oral, Veysel Diker, Şerif Erol, Selma Kutluğ, Tuba Erdem, Pelin Ermiş, Erdem Baş, Berfu Öngören, Barış Başar, Onur Sermik, Funda Bostanlık, Bağış Angigün, Batuhan Uçar, Doğa Konakoğlu, Ayten Uncuoğlu, Ferdi Akarnur, Umut Dölek gibi karakterler yer almaktadır.

Dizinin konusu ise; dizinin konusu 36 yıl önceye dayanmaktadır. Dizi 36 yıl önce başlamış öyküye dayanmaktadır. Başrolde bulunan Adil ve Münir’in hayatı anlatılmaktadır. Bu iki kişi daha küçücükken den beri birbirlerine âşıktırlar. Adil ve Münir’in babaları çok eski bir ortaklardır fakat sonrasında araları bozulmuştur. Bu da iki aşık gencin aşklarının imkansıza dönüşmesine sebep olmuştur. Adile ve Münir aileleri arasındaki bozukluğu düzeltmek için ellerinden geleni yapmışlardır fakat başarılı olamamışlardır. Bu durum ise iki genç aşığı çaresiz ortada bırakmıştır en sonunda ise ailelerinden kaçarak evlenmeyi hayal etmişlerdir. Fakat kaçmayı düşündükleri gece asker yönetime el koymuş ve bu iki gençten Münir Adile’yi bekler iken polisler elindeki valizi görünce Münir’i sorgusuz bir şekilde içeri alırlar. Münir suçsuz yere 2 ay içeride gözaltında tutulur. Fakat bu süreçte adile o gece Münir’in gelmeyeceğini düşünerek kendisine çıkan talip ile evlenir ve bu iki aşığın hikâyesi başlamadan biter.

Hangimiz sevmedik dizisi için oyuncu alımları ise cast ajansları tarafından yapılmaktadır. Cast ajansları oyuncu alımları için ilk olarak cast ajans firmasında yayımladığı formun doldurulması gerekip birde forma ilave olarak güncel birkaç fotoğraf eklenmesi gerekmektedir. Cast ajanları oyuncu alımında bu işlem tamamlanınca ise artık firmaların sizi seçmesi için beklemeniz gerekmektedir. Oyuncu ajansları sizin fotoğraflarınızı firmasında yayınlar. Sizi seçen firma ise cast ajansları ile görüşme için sizi yönlendirmesini ister. Cast ajansları da size firma ile ilgili yeterli bilgi vererek ve nasıl davranmanız gerektiğini detaylı anlatarak sizi firma ile görüşme için yönlendirir.