34Flycam Havadan Çekim Drone Kiralama

Havadan Çekim Nedir ?

Havadan çekim , son zamanların muazzam teknolojisinin sektörde yer edinmesi ile beraber oluşmuştur.

Peki nedir bu havadan çekim ?

Drone adı verilen ve altına yüksek çözünürlük kameraların bağlandığı bu cihazlar ile çekilebilecek olan her tür plana sahneye havadan çekim adı verilir. Mesela CastAjansım’ın çalıştığı dizilerden O Hayat Benim , Kalbimdeki Deniz gibi yapımlara giden 34FlyCam bu dizilerin havadan çekim sahnelerini gerçekleştirir ve hizmetlerini sağlar.

Neden 34FlyCam ?

Çünkü sektörde yaklaşık 5 yıldır faaliyet gösteren öncü firmalardan biridir 34FlyCam Havadan Çekim ve Drone Kiralama . Verdiği hizmetten hiç bir zaman şikayet almamış ve aksine her zaman övgü almış bir firma olarak sektörde hizmet vermeye devam etmektedir.

Hangi hizmetleri alabiliriz ?

34FlyCam’in size sunduğu hizmetlerde bir sınır bulunmamaktadır. Dizi , reklam , sinema , klip çekimlerinin yanısıra düğün organizasyonları , gelin damat düğün öncesi çekimleri , tarım alanı , inşaat sektörü , endüstriyel çekimler , baraj çekimleri , park bahçe belediye çekimleri , otel çekimleri gibi alanlarda havadan çekim hizmeti vermektedir.

Aynı zamanda 360 derece video ve fotoğraf çekimlerinde de destek vermektedir.  Hem havadan hem de yerden olmak üzere 360 derece istediğiniz videoları çekip size teslim etmektedir. Bu biraz daha zahmetli bir iş olmasına rağmen 34FlyCam bu konuda da becerilerini ispatlamış bir firmadır.

 

Çalıştığı ve referans verebileceği 100lerce firmadan biri siz neden olmayasınız ? Referanslarından asla memnun kalmayan bir firmaya rastlamayacağınıza emin olabilirsiniz. Çünkü 34FlyCam müşteri odaklı çalışır ve sizleri asla mutsuz etmez. En olmayacak çekimlerin bile üstesinden gelmeyi bilir ki referans videolarından gerçekleştirdiği çekimlerin ne kadar zor ve önemli sahneler olduğunu görebilirsiniz.

Fiyat konusunda da endişeniz olmasın. 34Flycam olabilecek ve size sunabileceği imkanları gerçekleştirebilecek olan en makul ve uygun fiyatlarla çalışır.Bu fiyatlar ne abartı ve tabiri caizse cebinizi yakacak cinstendir , ne de kendilerini üzücek ve değerlerinin altında kalacak miktarlardır.

Nasıl ulaşabiliriz ?

34FlyCam’e ulaşmak aslında çok basit. Sadece www.34flycam.com adresine girip iletişim bölümüne bakmanız ve ordan ihtiyacınıza yönelik bir talep maili atmanız veya 0 ( 850 ) 304 16 34 veya 0 ( 533 ) 506 80 17 nolu telefon numaralarından kendilerine ulaşmanız yeterli olacaktır. Konularında uzman ekip size geri dönüş yapıcak ve taleplerinize en doğru şekilde yanıt verecektir.

Yeter ki havalı fikirleriniz , çılgın düşünceleriniz olsun. 34FlyCam bütün havalı düşüncelerinizi gerçekleştirir ve yerine getirir.