Cast ajanslarına başvuru nasıl yapılır?

Oyuncu ajansları başvuru formlarını indirdikten sonra istenilen bölgeleri doldurup, daha sonrasında ise kayıt olanaklarını tamamlayabilirsiniz. Alanında lider olan ajansımız, bugüne kadar yaptığı çalışmalar ve elverişli ortamlar dahilinde ise birçok kişi tarafından taktir edilmiştir. Sizleri bu noktada ileriye taşımak ve alanında pek çok kişi tarafından taktir edilen hizmet olanaklarını sağlama konusunda çalıştığımız gibi, birçok hizmeti ışık hızında siz değerli üyelerimize sunmaktayız.

Özellikle oyuncu ajansları İstanbul olarak yaptığımız devasa çalışmalar ile beraber farklı projelere sizleri dahil etmeyi ihmal etmemekteyiz. Geniş bir yapımcı ağına sahip olan ajansımız, modellik hizmetlerinin yanı sıra oyunculuk alanında da önem arz eden bir hizmeti ele almanıza yardımcı olmaktadır. Sizleri tüm projelere doğrudan sunuyor, deneme çekimi vereceğiniz alanlar yaratıyor ve ajansımızın bir parçası olmanıza yardımcı oluyoruz. hemen oyuncu ajansları başvuru için bizi tercih edin ve farkı hissedin!

Departmanlarımız sizler için çalışıyor!

Her yaş aralığına uygun departmanları alanında barındıran ve bu sayede sizleri hep bir kademe öne çıkartan ajansımız, yaptığı üst düzey çalışmalar ile beraber bir kademe önde olmanıza yardımcı olmaktadır. Bu sayede ise hemen sizler de oyuncu ajansları İstanbul olarak kayıtlarınızı tamamlama şanslarına sahip olun. Türkiye standartlarında marka olan ajansımız, sizlere sunmuş olduğu bu muhteşem çalışmaları ile beraber her anlamda öne çıkacağınız bir ortam yaratmayı da ihmal etmemektedir.

Kalitesiyle göz dolduran ve alanının lideri konumunda yer alan ajansımız, her geçen gün sizlerden gelen oyuncu ajansları başvuru formlarını detaylı incelemektedir. Bu sayede ise ajansımıza kaydolabilecek, sizler de çeşitli reklam, sinema filmi, TV dizileri, modellik, TV filmleri, mankenlik gibi projelerde yer alabileceksiniz. Geniş hizmet ağımıza beraber her geçen gün yol kat etmeyi ihmal etmeyen ajansımız, oyuncu ajansları İstanbul konularına ilişkin yeni başvuruları kabul etmektedir.