İstanbul’da manken ajansımız açıldı!

İstanbul’da manken ajansımız açıldı!

İstanbul manken ajansları olarak yeni sektöre dahil olan firmamız, kısa sürede onlarca ismi Dünyaca ünlü markaların yüzü yapmayı başardı! Defile, gala, katalog çekimleri, fotoğraf çekimleri, marka yüzü gibi çeşitli istihdamlar kuran ajansımız, bu noktada ise Türkiye standartlarında değerini ve önemini giderek daha fazla öne taşımaktadır. Sizlere kaliteli bir ortam yaratmaktan geri kalmayan firmamız, alanının lideri olarak görülmektedir.

Hemen siz de casting ajansları İstanbul olarak kayıtları tamamlamak ve bu sayede projelerde yer almak istiyorsanız bizimle iletişim kurmaktan geri kalmayın. Dizi ve reklam projelerine de sizleri sunan ajansımız, aynı zamanda beyaz perde de boy gösterebileceğiniz ortamlar yaratma konusunda da yardımcı olmaktadır. Bu sayede Türkiye’de tanınan bir oyuncu & model olabilme şanslarını tarafınıza iletiyor, sektörün öncüsü konumuna sizleri taşıyoruz. İstanbul manken ajansları olarak bu alanda yapmış olduğumuz devasa çalışmalar ile beraber her koşulda öne çıkmanıza yardımcı oluyoruz.

Casting ajansları bünyemizde yer alın!

Casting ajansları İstanbul olarak sizleri hep bir adım öne taşımak ve aynı zamanda tipolojik özelliklerinize uygun projelerde yer alabileceğiniz ortamlar yaratabilme konusunda kendimizi geliştirmekteyiz. Bu noktada ise kayıtları tamamlamak ve doğrudan ajansımızın bir parçası olabilmek adına bizleri tercih edebilir, çalışmalarımız sayesinde ise her daim bir adım önde yer alabilirsiniz. Kalitesiyle sizlere kapsamlı çalışmalar aktaran ajansımız, bu noktada ise Türkiye’nin en iyisi konumunda yer alıyor!

Sizlere en çok istihdamları sağlamak ve aynı zamanda “oyuncu” mesleği ile Türkiye’de tanınan bir isim olmanıza yardımcı olan ajansımız, bu alanda elde ettiği başarıyı farklı sektörlere taşıyabilmek açısından İstanbul manken ajansları departmanını aktif etti! Türkiye’nin en iyi model ve mankenlerini kadrosunda barındıran firmamız, aynı zamanda yarışmalara dahil ettiği isimlerle beraber marka değerini giderek daha fazla öne taşımaktadır. Casting ajansları İstanbul olarak siz de bizleri tercih edin, kayıtlar dahilinde ise ajansımızın bir parçası olma şanslarına ulaşın.