Reklamlara bebek oyuncular aranıyor!

Reklamlara bebek oyuncular aranıyor!

Reklam bebekleri başvuru yapan adaylar için artık yeni bir hizmeti tarafınıza ulaştırdık! Aile bireyi olarak çocuğunuzu küçük yaştan set ortamlarına dahil etmek ve kamera önünde tecrübe kazanmasını ister misiniz? birçok çocuk star, ilk dönemlerinde bebek olarak reklam filmlerinde yer almıştır. Şu sıralar ise Poyraz Karayel, Öyle Bir Geçer Zaman Ki, Karadayı, Ezel gibi önemli projelerde ise kendilerini gösterme şansları elde ettiler.

Doğrudan ajansımıza katılım gerçekleştirmek ve bebek reklamlarına başvuru yapmak açısından bizimle kontak kurmayı ihmal etmeyin. Alanının lider ajansı olarak çalışmalarımızı sürdürüyor, bu sayede ise ajansımızın bir parçası olmanıza katkı sağlıyoruz. Var olan hizmetleriyle beraber çığır açan ve sizleri öne çıkartmaktan bir an olsun geri kalmayan ajansımız, bu hizmet standartları dahilinde ise pek çok oyuncu adayı tarafından “ortak tercih” olarak ifade edilmektedir. Reklam bebekleri başvuru formunu indirin, bebeğinizin birkaç farklı açıdan fotoğrafını ulaştırın ve bu sayede reklam projelerinde yer almalarına aracı olun!

Yapım şirketleri bebek oyuncular arıyor!

Yapım şirketleri doğrudan bebek oyuncu arayışlarını sürdürmektedir. Bu noktada ise her yıl yüzlerce farklı reklam filmine oyuncu desteği sunan ajansımız, sizlerden gelen başvurulara istinaden bir zemin yaratma konusunda ise kendisini geliştirmektedir. Bebek reklamlarına başvuru yapmak isteyen adaylar tarafından öncü bir konum elde eden firmamız, bu sayede ise kıstasını her daim daha ileri seviyeler de tutabileceği bir ortam oluşturmayı da kesinlikle ihmal etmemektedir.

Siz de bebeklerinizi reklam filmlerinde, dizilerde ve sinema projelerinde oynatıp; küçük yaştan set ile haşır neşir olmasını istiyorsanız hemen bizi tercih edin. Reklam bebekleri başvuru formu üzerinden bizimle iletişime geçmek oldukça kolay! Her yıl yeni bebekleri piyasaya kazandıran ve reklam filmlerinde yer alma şansı tanıyan ajansımız, bu alanda ise yaş sınırını tamamen ortadan kaldırıp; farklı departmanlar üzerinden projelerde kendilerini göstermelerine de çeşitli istihdam ortamları yaratmayı ihmal etmemiştir.