Bakırköy şubemize hemen katılımınızı gerçekleştirin!

Bakırköy şubemize hemen katılımınızı gerçekleştirin!

Bakırköy ajansları olarak manken ve oyuncu yetiştirmeye başlayan firmamız, daha önce ki şubeleri üzerinden sektöre yüzlerce oyuncu kazandırmayı başardı. Bu alanda ise isim olmanızı sağlamak ve önde gelen projelerde kendinizi ispatlamanıza şans tanımak adına emin adımlar atan firmamızın bir parçası olmak ister misiniz?

Hemen katılımlarınızı gerçekleştirmek ve manken oyuncu ajansları çatısında yer alarak dizilerde, sinema filmlerinde, reklamlarda, TV filmlerinde, fuarlarda veya tiyatro sahnelerinde oyuncu / model olma fırsatlarını ele almak söz konusudur! Bu noktada ise yaptığımız muhteşem çalışmalar ile daha fazla tanınan bir oyuncu adayı olmanızı sağlıyor, aynı zamanda ise önde gelen projelerin yıldızı olabilmenizi sağlıyoruz. Türkiye standartlarında önemli alanlara ulaşan ve aynı zamanda yaptığı çalışmalar ile her geçen gün çalışmalarını sürdüren firmamız, ek olarak Bakırköy ajansları konusunda ise bu alanın en çok tercih edilen firması konumunda yer almaktadır.

Ajansımız oyuncu adaylarından ücret almıyor!

Manken oyuncu ajansları olarak kadromuza başvuran hiçbir adaydan ödeme talep etmemekteyiz. Böylelikle kendinizi geliştirmeniz ve projelere dahil olabilmeniz konusunda çalışan web sitemiz, var olan çalışmaları ile beraber öncü bir konuma ulaşmanızı sağlamaktadır. Türkiye standartlarında ise “en iyisi” olarak adlandırılan firmamız, var olan bu hizmetleri sayesinde de öne çıkan oyuncu adaylarına şans tanımak adına burada beklemekteyiz.

Var olan şubelerini Türkiye’nin 10 farklı ilinde barındıran ve İstanbul’da ki Kadıköy şubesinin yanı sıra Avrupa yakasında Bakırköy ajansları olarak hizmetlerine başlayan ajansımıza hemen katılımlarınızı gerçekleştirin. Oyunculuk ve modellik başvuru formunu indirip, uygun bir şekilde dolduran tüm adayların projelerde yer almalarına olanak tanımak bakımından buradayız! Hemen siz de başvurunuzu yapın, manken oyuncu ajansları kadrosunda yer alan bir isim olma fırsatlarına ise doğrudan ulaşabilmenin keyfini sürün. Türkiye’nin en donanımlı ajansları, tüm yeni oyuncu adaylarına ve tecrübeli oyuncu adaylarına şans tanımak için burada!