Dizilerin Aradıkları Oyuncu Sayısı

Dizilerde Yer Almak İçin öncelikle oyunculuk üzerine eğitiminizi tamamlamanız ve kendinizi bu yönde geliştirmeniz gerekmektedir.
Oyunculuk veya tiyatro kurslarına gidip kendinizi bu yönde geliştirirseniz iyi bir dizide yer alabilme şansınızı oluşturabilirsiniz ve yeni çıkacak olan dizileri takip ederek başvuru yapabilir ve oyuncu olarak yer alabilme imkânınızı kolaylaştırabilirsiniz. Başvuru yapabilmeniz için 2. Olarak ise Cast ajansına kayıt olmakla bu şansı elde edebilirsiniz, bunun için de Pana Dizi Ajans kayıt olabilirsiniz.

 


50 binin üzerinde ajanslara başvuru yapmış olan oyunculuk hayaliyle yanıp tutuşan deneyimli deneyimsiz her türden kişilerin arasından dizi için oyuncu olmak istiyor ya da yer almak istiyorsanız kendinizi bu konuda geliştirmeniz size faydalı olacaktır, bir adım daha öteye taşımış olacaksınız oyunculuk şansınızı. Bunun için iyi bir ajansa ve sizi gerçekten tanınmanıza yol açmaktan ziyade yer edinmenizi sağlayacak olan Pana Ajans gibi iyi ve kaliteli aynı zamanda güvenilir bir ajans tercih etmeniz gerekmektedir. Çok iyi dizilerde yer almak için yakışıklı ya da güzel olmanız size bir avantaj olsa da eğitimsiz bu şansınız çok zor olmaktadır. Fakat illaki bu koşulların olmasına da gerek yok ancak Dizilerde Yer Almak İçin üzerini çizerek belirtmek gerekir ki; Mutlaka ve mutlaka oyunculuk eğitiminizi almış olarak başvurunuzu Pana Ajans tercih ederek yapabilirsiniz.

 


Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, Diriliş Ertuğrul, Kurtlar Vadisi Pusu gibi önemli dizilerde yer almak için Pana Dizi Ajans ile birlikte bu dizilerde boy gösterebilir ve oyunculuk şansınızı elde edebilirsiniz.
Yaklaşık Türkiye de 84 tane dizi yayınlanmaktadır ve neredeyse 800 tane oyuncu yer almaktadır sizde yer almak isteyebilirsiniz. Piyasa da tam anlamıyla yetenekli oyuncu bulunmamaktadır. Boyunuzun, tarzınızın çok fazla önemi bulunmamaktadır. Önemli olan yeteneğinizin olmasıdır. Rahat biri olmanız ve fotojenik ve kamera açısına uygun bir yüz hattınız olduğu müddetçe, mimikleriniz gayet yerindeyse bunun üzerine de eğitiminiz varsa ki piyasada böyle oyuncular aranmaktadır ve ihtiyaç vardır. Sizde Türkiye’ nin parlayan yıldızlarından olabilir ve kendinize iyi bir deneyim de sağlayabilirsiniz.