Savaşçı Dizisine Başvuru Nasıl Yapılmaktadır?

Bu dizide Özel Kuvvetler Komutanlığı’nın yani bordo berelilerin yaptıkları özel harekatlar, savunmalar ve ülkemiz için verdikleri büyük mücadeleler anlatılmaktadır.  Savaşçı dizisi her hafta Pazar akşamı Fox Tv ekranlarında hayranlarıyla buluşuyor. Bu diziyi izleyince bu vatanın büyük mücadeleler sonucu ayakta durduğunu ve kolay kolay bu devleti yıkmak isteyenlere geçit verilmeyeceğini anlıyoruz.

Kim böylesine güzel ve gururlandırıcı bir dizide rol almak istemez ki? Oyuncu olmak istiyorum diyen ve içinde vatan sevgisi bulunan herkes bu dizide oynamak isteyecektir. Peki dizide oynamak için ne yapmalı, hangi dizi yapım şirketleri ile anlaşmalı, dizi yapım şirketleri dizide rol almakta ne kadar etkilidir? Bu soruların cevabı çok basit. Eğer Savaşçı dizisinde rol almak istiyorsanız ilk yapacağınız şey dizi yapım firmaları ile iletişime geçmek olacaktır. Çünkü size oyuncu olmak adına atacağınız bu ilk adımda en yardımcı olan şey dizi yapım firmaları olacaktır. Bu firmalara gerek kendilerine ait ofislerine giderek gerekse oturduğunuz yerden internet aracılığıyla ulaşabilir ve işlerinizi kolaylaştırabilirsiniz. İnternet üzerinden yapacağınız başvurularda sitede ki oyuncu olmak için olan başvuru formunu doldurup resimlerinizle birlikte yetkili kişilere gönderebilirsiniz. Bu süreç bazen uzun bazen de kısa olabilir. Başvurunuz değerlendirildikten sonra size dönüş yapılacaktır. Bu dönüş sağlanırsa yavaş yavaş oyuncu olma yolunda ilk adımınızı atmış olacaksınız ama maalesef bununla bitmiyor. Başvurudan sonra ki aşamada sizleri fotoğraf çekimi için cast ajans www.castajansim.net ofisine çağıracaklardır. Randevunuza gittiğinizde dikkat etmeniz gereken şeyler olacaktır. Çünkü sizin gibi bu dizide rol almak isteyen binlerce kişi olacaktır. Yani kendinizi bir yarışta gibi düşünebilirsiniz bu sebeple de fotoğraf çekimlerine oldukça düzenli ve bakımlı bir şekilde gitmelisiniz. Ne kadar yetenekli olmuş olsanız da fiziksel görünümünüzün de en az yetenek ve becerileniz kadar önemli olacağını unutmamanız gerekmektedir.

Yetenek ve becerilerinizin yanında fiziksel görünümünüz de beğenilir ve diziye aranan role uygun olarak görülürseniz deneme çekimlerinin sırası gelmiş demektir. Bunların yanında kendinize güveniyor olmanız ve karşı tarafa bunu yansıtmanız da  son derece önemlidir.