Giresun Cast Ajansları

Giresun reklam ajansları-Giresun mankenlik ajansları-Giresun cast ajans başvuru -Giresun modellik başvuru Karadeniz bölgesinin doğusunda yer alan kendini Türkiye’ye fındık şehri olarak tanıtan Giresun şehri ülkemizin önde gelen şehirlerinden bir tanesidir. Sosyal yapısıyla batı illeriyle yarışan Giresun şehrindeki enerji ve genç nüfusun yeterliliği ilin her sektöre uyumunu kolaylaştırmaktadır. Özellikle İstanbul, Ankara ve İzmir gibi büyük şehirler de hizmet veren cast ajansları ülkenin tamamında hizmet vermeye çalışmaya başlayarak tercih illerinden bir tanesini de Giresun olarak belirlemişlerdir. Şehirde fındık tanıtımının gerçekleştirilmesi adına ilk olarak Giresun reklam ajansları faaliyete başlamış olup bu türde ki ajanslar her türlü organizasyon, toplantı, seminer gibi topluluklarda manken, hostes, tanıtım elemanı, katalog ve fotoğraf çekimlerindeki eleman ihtiyacını sağlamak amacıyla kurulmuştur. Kurulan ajansların sağlamış olduğu başarı ile birlikte ilde her yaş grubundaki yetenekli oyuncu olmak isteyen herkesin başvurabilmesi adına Giresun mankenlik ajansları kurulmuş ve böylece çok kişi arasından en yetenekli kişilerin seçilmesi amaçlanmıştır. Yeni yüzler arayan cast ajanslar Giresun ilinde ve çevre illerinde yaşayan kişilerin başvurularını gerçekleştirebilmesi için Giresun cast ajans başvuru formunun internet ortamında doldurulmasını talep etmekte ya da başvuru sahiplerinin bizzat ajansa gelmelerini istemektedirler. Böylece oyuncu ve model olmak isteyen 7 den 70 e her yaş grubu cast ajanslara başvuru yaparak hayallerinin peşinden koşmaya çalışmaktadırlar.

Günümüzde dizi ve sinemaların farklı mekân ve illerde çekimlerinin gerçekleştirildiği düşünülürse, sektöre casting hizmeti veren cast ajanslar için illere kurdukları şubelerle kendilerine ve sektöre kolaylık sağlamaktadırlar. Böylece oyunculuğun sadece İstanbul’dan geçtiğini düşünen bölge halkı ülkenin çeşitli illerinde verilen ajans hizmetlerine fındık diyarı Giresun’da özellikle Giresun modellik başvuru formunu doldurarak ilgilerini göstermektedirler.

Cast ajansları online ve bizzat başvuruları kabul ederek gerekli fotoğraf çekimleri gerçekleştirerek ajansa kayıtları sağlanmaktadır. Başvuru sahipleri ile her yıl sözleşme yenilenirken çekimi gerçekleştirilen fotoğraflar ajansların web sayfasında yayınlanmaya başlayarak prodüksiyon şirketleri ve reklam ajansları fotoğraflar arasından uygun olan yüzü seçerek fotoğraf sahibinin cast ajansı ile irtibata geçmektedir. Böylece cast ajans aracılığı ile beğeni sağlayan şirketler arasında görüşme sağlanmaktadır.