Ordu Cast Ajansları

Karadeniz Bölgesinde mavi ile yeşilin iç içe karıştığı güzide şehirlerinden olan bölgenin üçüncü büyük kenti Ordu, komşu illerine göre kendini oldukça geliştirmiş ve insanların her türlü isteğine karşılık verebilen şirin bir fındık üretim merkezi şehridir.

Türkiye’de birçok il ve ilçesinde sizlere misafir olacağız parolası ile yola çıkan cast ajanslar Karadeniz Bölgemizde de Ordu cast ajans başvuru günleri düzenleyerek bölge halkına hizmet vermek için çalışmalar yapmaktadırlar. Dizi sektörünün halkasının genişlemesi Karadeniz doğasıyla bütünleşmiş yaylalarda dizi ve sinema çekimlerinin gerçekleştiriliyor olması halkın oyunculuğa karşı ilgisini arttırmıştır. Özellikle dizilerde bebek ve çocuk oyuncuların çoğalması ile birlikte Ordulu ev hanımları da kendi evlatlarının da katalog yüzü olması için çaba sarf ederken çekimler esnasında model oyuncular ile de tanışma fırsatını yakalamaktadırlar. Yöre halkı bu durumdan memnuniyetini dile getirirken Ordu cast ajansları ile ilde sayıları her geçen gün artmakta olan Ordu reklam ajansları ile görüşmeler gerçekleştirerek oyunculuk hakkında geniş bilgiler almaktadırlar.

Cast ajanslara binlerce başvuru web siteleri üzerinden gerçekleştirilmektedir. Buda gösteriyor ki oyunculuğa karşı sempatinin her geçen gün arttığı ve aday profilleri ile cast ajanslarda oluşan insan birikimi ile yapım şirketlerine daha geniş bir insan seçeneğinin sunulduğudur. Ajanslar ile birlikte Ordu modellik başvuru gerçekleştiren kişilerin sürekli olarak bilgilerini güncel tutmaları önem arz etmektedir. Ajanslar kendi içlerinde bulunan eğitmen ve seçici ekibi ile uzun toplantılar sonucunda en yetenekli ve geleceğinin parlak olduğunu düşündüğü profiller arasından tercihlerini gerçekleştirir ve prodüksiyonlara sunar. Yapım şirketleri tarafından uygun görülen kişiler cast ajanslara bildirilir ve oyuncu adayı ya da reklam yüzü olarak kullanılacak kişi ile iletişime geçmek istedikleri bildirilir. Böylece oyuncu adayı aslında en zor sınavı atlatmış demektir. Bundan sonra iş kendi kontrolüne geçerek göstereceği maharete bağlıdır.  Görüşmeler neticesinde onaylanan isimler ile sözleşmeler imzalanır sonrası için cast ajanslar adeta oyuncunun menajeri konumunda değerlendirilmektedir. Oyuncunun yapacağı her işten ve kazançtan belirli oranda ücret almaktadır. Cast ajansı ile oyuncu arasındaki uyum ne kadar sağlam olursa aslında oyuncuya gelecek iş miktarı da o kadar artmaktadır.