Yeni TV dizilerine çocuk oyuncular arıyoruz!

Yeni TV dizilerine çocuk oyuncular arıyoruz!

Cocuk ajans olarak siz değerli bireylerden gelen pek çok başvuruyu dikkate aldığımız gibi, bu yıl çekimleri yapılacak diziler için çocuk oyuncu arayışımızı sürdürüyoruz! Kadromuzda yer alan 15 çocuğu bu yıl önemli projelere transfer ettik ve önde gelen bir oyuncu adayı konumuna ulaşmanızı sağladık. Bu kapsamda ise hemen tercihlerinizi bizlerden yana kullanmak ve başvurularınızı ele alabilmek bakımından mailimizi düzenli olarak kontrol etmekteyiz.

Çocuk cast olarak yapılan çalışmalarımız ile sadece dizilere değil, aynı zamanda sinema filmleri ve reklam projeleri için de oyuncu seçimleri yapmaktan geri kalmıyoruz. Var olan hizmetlerimizi doğrudan değerlendirmek ve bu alanda öne çıkan oyuncu adayı konumuna ulaşabilmenizi sağlamak bakımından buradayız! Bu hizmetler sayesinde sizler de dilediğiniz gibi projelerde oyuncu olarak yer alabilecek, kendinizi gösterebilecek ve cocuk ajans bünyesinde yer alan bir star olma şanslarına erişebileceksiniz. Reklam ve dizi oyuncusu olmak isteyen tüm adaylara kapılarımızı açıyoruz.

Hemen başvurularınızı yapın!

Çocuk cast olarak Türkiye’de ki en iyi ajans konumunda yer alan firmamız, yapılan çalışmalar ile beraber her geçen gün yeni oyuncu alımlarımızı sürdürmekteyiz. Bu sayede önem arz eden projelere dahil olabilmeniz ve aynı zamanda kendinizi gösterebilmeniz bakımından pek çok farklı projeye sunum ortamları hazırlamaktayız. Marka değerimizi sürdürmek ve kaliteli projelerde aranan yıldız olabilmek bakımından kendimizi geliştirmeyi ihmal etmemekteyiz.

Hemen siz de tercihlerinizi bizlerden yana kullanabilir, bu sayede cocuk ajans kapsamında yer alan bir isim olma şanslarına erişebilirsiniz. Hizmetlere istinaden öne çıkan bir oyuncu adayı olabilmek ve böylelikle tanınan bir oyuncu konumuna erişebilmeniz bakımından buradayız! Hemen bizimle kontak kurabilir, çocuk cast kapsamında ise en kaliteli projelerin yıldızı olma şanslarına erişebilirsiniz. Var olan bu hizmetlerde sınır tanımıyor ve sizlerin marka değerini çok daha üst pozisyonlar da tutabilmeyi hedefliyoruz. Bir tıkla başvuru yapın, çocuklarınızın TV projelerinde boy gösterebileceği zeminler hazırlayın.